Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Med en kold rest af flatsteaken fra i går, kan man lave den skønneste nudelsalat. Vi serverer den med blomkål, tomater, cashewnødder, koriander og lækker dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 0.5 stkblomkål
- 2 stktomater
- 3 stkforårsløg
- 1 pottefriske koriander
- stegt flatsteak
- 2 stklime
- 1 fedhvidløg
- 1 spsksukker
- 0.5 dlsoya
- 3 spsksesamolie
- 25 gramcashewnødder
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af. Stil dem til side.2
Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker. Skyl tomaterne og skær dem i små både. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i tynde ringe. Skyl korianderne og hak dem groft.3
Skær resterne fra gårdagens flatsteak i tynde skiver.4
Pres saften fra limefrugterne og bland med presset hvidløg, sukker, soya og sesamolie i en skål. Smag dressingen til med salt, peber og ekstra sukker.5
Stil det hele på bordet i små skåle, så alle i familien kan lave deres egen favorit nudelsalat. Du kan også blande grøntsager, flatsteak, nudler og dressing sammen på et stort fad og toppe med friske koriander og cashewnødder. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er meget snittearbejde i dag, så dine børn kan både skære blomkål, tomater og forårsløg. De kan også blande dressingen.