Kold nudelsalat med flatsteak, cashewnødder og lækker dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.5 stkblomkål
  • 2 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 1 pottefriske koriander
  •  stegt flatsteak
  • 2 stklime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsksukker
  • 0.5 dlsoya
  • 3 spsksesamolie
  • 25 gramcashewnødder
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kold nudelsalat med flatsteak, cashewnødder og lækker dressing - dag to

I samarbejde med

Med en kold rest af flatsteaken fra i går, kan man lave den skønneste nudelsalat. Vi serverer den med blomkål, tomater, cashewnødder, koriander og lækker dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.5 stkblomkål
  • 2 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 1 pottefriske koriander
  •  stegt flatsteak
  • 2 stklime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsksukker
  • 0.5 dlsoya
  • 3 spsksesamolie
  • 25 gramcashewnødder
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af. Stil dem til side.

2. Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker. Skyl tomaterne og skær dem i små både. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i tynde ringe. Skyl korianderne og hak dem groft.

3. Skær resterne fra gårdagens flatsteak i tynde skiver.

4. Pres saften fra limefrugterne og bland med presset hvidløg, sukker, soya og sesamolie i en skål. Smag dressingen til med salt, peber og ekstra sukker.

5. Stil det hele på bordet i små skåle, så alle i familien kan lave deres egen favorit nudelsalat. Du kan også blande grøntsager, flatsteak, nudler og dressing sammen på et stort fad og toppe med friske koriander og cashewnødder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er meget snittearbejde i dag, så dine børn kan både skære blomkål, tomater og forårsløg. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre