Koteletter med karry, svampe og ananas

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 250 gramchampignon
  • 4 stksvinekoteletter
  • 1 dåseananas i skiver
  • 5 dlmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 3 tskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter med karry, svampe og ananas

I samarbejde med

3.6, Meget populær

En hurtig og lækker ret uden de store dikkedarer! Koteletter smager bare mega godt med ris og karrysauce, der her er piftet op med lidt champignoner og ristede ananas. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 250 gramchampignon
  • 4 stksvinekoteletter
  • 1 dåseananas i skiver
  • 5 dlmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskmajsstivelse
  • 3 tskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem på en pande i lidt olivenolie, til de er gennemstegte, men ikke tørstegte, og har fået stegeskorpe. Dæk dem til og stil dem til side. Gør endelig ikke panden ren!

3. Steg nu ananasskiverne på panden, til de er blevet gyldne på begge sider. Dæk dem til og stil dem til side. Rist champignonerne på den samme pande og krydr med lidt salt og peber. Tag evt. lidt fra til pynt. Tilsæt nu mælk og bouillonterning til champignonerne på panden og lad det koge op under omrøring, til bouillonterningen er opløst.

4. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand, til den har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at saucen bliver tykkere, når den begynder at koge.

5. Rør karryen ud i en kop og tilsæt den lidt efter lidt, mens du i samarbejde med husets yngste smager til, så saucen får lige præcist den styrke, der passer bedst til familiens ganer!

6. Server koteletterne med dampende varme ris samt stegte ananasskiver, lidt champignon og sauce på toppen.

7. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre