Koteletter med bulgur og tomatsalsa

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 dlbulgur
  • 4 stkkoteletter
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stktomater
  • 1/2 pottepersille
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige koteletter toppet med en super simpel og lækker tomatsalsa. Serveret med kogt bulgur, der sagtens kan erstattes med fuldkornsris eller -pasta, hvis det lige er, hvad du har i skabene. Lækker aftensmad til travle dage. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Krydr koteletterne og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Hvis de er meget tykke, kan du blot brune dem af på begge sider, lægge dem i et ovnfast fad og stege dem færdige i ovnen ved 185 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.

3. Hak hvidløget fint. Skyl tomaterne og skær dem i tern. Hak persillen fint og riv citronskallen. Bland nu det hele sammen i en skål, dryp med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

4. Server koteletterne med den lune bulgur og top med den lækre tomatsalsa.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre