Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Hvidløgsmarinerede koteletter serveret med en lækker bulgursalat lavet med bulgur, en færdiglavet tomatsalat, avocado, rucola, citronskal og feta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 30 gramrucola
- 2 stkavocado
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 300 gramfærdig tomatsalat m. dressing
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skyl rucolaen. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.3
Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne.4
Imens koteletterne steger: Vend bulguren sammen med rucola, avocado, feta, tomatsalat og den tilhørende dressing. Smag til med revet citronskal, olivenolie, salt og peber.5
Skær koteletterne i strimler og server dem samme med bulgursalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre bulgursalaten sammen.