Koteletter med bulgursalat og feta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 30 gramrucola
  • 2 stkavocado
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 300 gramfærdig tomatsalat m. dressing
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter med bulgursalat og feta

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Hvidløgsmarinerede koteletter serveret med en lækker bulgursalat lavet med bulgur, en færdiglavet tomatsalat, avocado, rucola, citronskal og feta. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 30 gramrucola
  • 2 stkavocado
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 300 gramfærdig tomatsalat m. dressing
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl rucolaen. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.

3. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne.

4. Imens koteletterne steger: Vend bulguren sammen med rucola, avocado, feta, tomatsalat og den tilhørende dressing. Smag til med revet citronskal, olivenolie, salt og peber.

5. Skær koteletterne i strimler og server dem samme med bulgursalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre bulgursalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre