Koteletter med rodfrugter i fad - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 900 gramfrosne rodfrugter
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 spskpaprika
  • 1 spsktørret timian
  •  bulgur eller fuldkornsris
  • 4 stknakkekoteletter
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem ret med grillede eller stegte koteletter, der serveres med de nemmeste rodfrugter i fad! Vi har serveret retten med bulgur, men du kan også vælge ris. Husk at gemme resten af de bagte rodfrugter til i morgen, da retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skær løg og hvidløg i tern og vend dem sammen med de frosne rodfrugter i et ovnfast fad.

3. Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, paprika, timian og lidt salt og vend det godt sammen. Lad det hygge sig i ovnen i ca. 30 minutter, imens du laver resten.

4. Kog imens bulgur eller ris efter anvisningen på pakken.

5. 10-15 minutter inden servering, skal koteletterne krydres med med salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olivenolie eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det.

6. Server de saftige koteletter med bagte rodfrugter og bulgur eller ris.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende rodfrugterne sammen med krydderier, hakkede tomater og madlavningsfløde. De kan selvfølgelig også hjælpe med at dække bord!

 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre