Kryddersmør med soltørrede tomater og basilikum

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 30 gramsoltørrede tomater
  • 75 gramsmør
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kryddersmør smager fantastisk til sommerens grillretter - eller bare på lunt flute. Her har vi lavet en version med hakkede soltørrede tomater og frisk basilikum. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl en håndfuld frisk basilikum og hak det fint. Hak de soltørrede tomater fint og rør dem sammen med det bløde smør, peber og basilikum.

2. Fordel smørret på langs på et stykke bagepapir og rul sammen til en pølse. Du kan også fordele smørret i en lille skål. Læg det i fryseren i ca. 30 min., og så er det klar til brug!

3. Server kryddersmørret til nye kartofler, majskolber, en god bøf eller på lunt flute.

4. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum og soltørrede tomater og blande smørret sammen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre