Krydrede deller med paprika-couscous, stegt grønt og myntedressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 40 gramrevet ost
  • 1 spskallroundkrydderi
  • 1 spskpaprika
  • 5 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcouscous
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkrødløg
  • 1 spsktørret timian
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlgræsk yoghurt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krydrede deller med paprika-couscous, stegt grønt og myntedressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker ret med smagfulde deller, paprika-couscous, grøntsager stegt på panden og en lækker dressing med friskhakket mynte og agurk. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 40 gramrevet ost
  • 1 spskallroundkrydderi
  • 1 spskpaprika
  • 5 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcouscous
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkrødløg
  • 1 spsktørret timian
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlgræsk yoghurt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rør kødet sammen med æg, revet ost og allroundkrydderi. Lad farsen trække i 5 min.

2. Imens farsen trækker: Varm en gryde op med olivenolie og svits paprikaen heri. Tilsæt forsigtigt vand, tomatpuré og salt og rør det godt sammen. Tilsæt couscous, kom låg på og sluk for varmen.

3. Varm en pande op med olivenolie og form små deller med en ske. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på alle sider.

4. Imens dellerne steger: Skyl peberfrugter og squash og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.

5. Varm en pande op med olivenolie og steg grøntsagerne sammen med timian ved høj varm. Krydr med salt og peber.

6. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Pres lidt af væden ud af agurkestrimlerne med hænderne. Skyl mynten og hak den fint. Rør græsk yoghurt sammen med agurk, mynte, salt og peber.

7. Server de krydrede deller med paprika-couscous, stegte grøntsager og myntedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugterne og pille skrællen af rødløget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre