Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vi har lavet en anderledes og krydret grøntsagssuppe med kokosmælk og bønner, som vi topper med hjemmelavede ris-chips, æbler og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramfrossen grøntsagsbund
- 1 spskkarry
- 0.5 spskspidskommen
- 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
- 4 dlkokosmælk
- 8 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramrisnudler
- 3 stkæbler
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i en stor gryde med olie, karry og spidskommen til grøntsagerne er faldet sammen.2
Tilsæt de hvide bønner med tomatsauce, kokosmælk, vand og bouillon og bring det hele i kog. Lad det simre i 15 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.3
Opvarm en god sjat olie i en gryde eller dyb pande. Kom nudlerne i en frysepose og kvas dem en smule med hånden. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt nudel i gryden, er den varm nok. Hav nu en hulske klar og en tallerken med køkkenrulle.4
Plop forsigtigt lidt af de knuste nudler i olien og se dem poppe! Tag dem op og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Lav herefter resten.5
Skyl æblerne og skær dem i skiver eller tern.6
Servér suppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med ris-chips, æbler og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver.
Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili og friske koriander på toppen.