Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Super nem og simpel kyllingegryde med ingefær og hvidløg, som toppes med teriyaki sauce og friske koriander. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1000 gramfrossen grøntsagsbund
- 800 gramhakket kyllingekød
- 4 cmingefær
- 3 fedhvidløg
- 0.5 dlteriyakisauce
- 1 pottefriske koriander
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde, til den er tøet op og faldet sammen. Tilsæt det hakkede kylling til gryden og brun det af.3
Fjern skrællen fra ingefæren og hvidløgene og riv det på den fine side af et rivejern. Hæld det i gryden og smag til med salt og peber.4
Server kyllingegryden med de varme ris og top med teriyaki sauce og friske koriander. Husk at gemme halvdelen af kyllingegryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.