Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En virkelig lækker og nem ret: Kylling i fad med en italiensk grøntsagsblanding, hakkede tomater og frisk mozzarella på toppen. Vi serverer retten med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 280 gramkyllingefilet
- 125 grammozzarella
- 250 grambulgur
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.3
Skær kyllingefileterne over på midten, så du får to flade kyllingebrystfileter pr. hele brystfilet. Krydr med salt og peber.4
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne et par minutter på hver side.5
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, hæld tomatsaucen henover og fordel små stykker af mozzarella på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.6
Kog bulguren efter anvisningen på posen.7
Server kylling i fad med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.