Kylling i paprikasovs - serveret med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i paprikasovs - serveret med vilde ris

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En lækker ret med kylling, masser af grøntsager og cremet sovs med karry og paprika serveret med vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser.

4. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry. Tilsæt kyllingefileterne, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.

5. Tilsæt champignon og peberfrugt og lad retten stege videre i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

6. Server den lækre kylling i paprikasovs med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skylle peberfrugten.

Mere smag: Top med friskhakket purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre