Kylling i paprikasovs - serveret med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker ret med kylling, masser af grøntsager og cremet sovs med karry og paprika serveret med vilde ris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser.

4. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry. Tilsæt kyllingefileterne, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.

5. Tilsæt champignon og peberfrugt og lad retten stege videre i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

6. Server den lækre kylling i paprikasovs med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skylle peberfrugten. Mere smag: Top med friskhakket purløg.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre