Kylling i svøb med bagte kartofler og blomkål. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 650 gramkartofler
  • 50 gramhasselnødder
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottedild
  • 1 spskkapers
  • 250 gramcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb med bagte kartofler og blomkål. Hertil urtedressing.

I samarbejde med

3.4, Meget populær

En lækker ret med kylling i serranosvøb og ovnbagte kartofler, blomkål og hasselnødder serveret med en urtedressing af creme fraiche, mayonnaise, rødløg, kapers og dild som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkblomkål
  • 650 gramkartofler
  • 50 gramhasselnødder
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottedild
  • 1 spskkapers
  • 250 gramcreme fraiche 18%
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

2. Pluk små buketter af blomkålen og skyl dem. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Vend blomkålen og kartoflerne sammen med lidt olivenolie, hasselnødder, salt og peber.

3. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.

4. Skær kyllingefileterne i halve og bind et stykke serranoskinke om hver filet. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

5. Pil skrællen af rødløget og skyl dilden. Hak rødløg, dild og kapers fint og vend det sammen med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med salt, peber og citronsaft.

6. Server kyllingestykkerne i svøb med bagte kartofler, blomkål og urtedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre