Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med kylling i serranosvøb og ovnbagte kartofler, blomkål og hasselnødder serveret med en urtedressing af creme fraiche, mayonnaise, rødløg, kapers og dild som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkblomkål
- 650 gramkartofler
- 50 gramhasselnødder
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 1 stkrødløg
- 1 pottedild
- 1 spskkapers
- 250 gramcreme fraiche 18%
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.2
Pluk små buketter af blomkålen og skyl dem. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Vend blomkålen og kartoflerne sammen med lidt olivenolie, hasselnødder, salt og peber.3
Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.4
Skær kyllingefileterne i halve og bind et stykke serranoskinke om hver filet. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.5
Pil skrællen af rødløget og skyl dilden. Hak rødløg, dild og kapers fint og vend det sammen med creme fraiche og mayonnaise. Smag til med salt, peber og citronsaft.6
Server kyllingestykkerne i svøb med bagte kartofler, blomkål og urtedressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og smage til.