Kylling i svøb med bagte rodfrugter og tzatziki

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 2 spsktørret timian
  • 0.5 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med rodfrugter og kartofler bagt i ovnen og tzatziki som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Vend kartoflerne sammen med de frosne rodfrugter, en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Kom rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag rodfrugterne i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt lidt salt og pres væden ud af agurkestrimlerne. Rør agurk, creme fraiche og presset hvidløg sammen i en skål.

4. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.

5. Server kylling i serranosvøb med ovnbagte rodfrugter og tzatziki som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tzatzikien sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre