Kylling i svøb med kartofler og cremet grøntsagssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 200 grambrune champignon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb med kartofler og cremet grøntsagssauce

I samarbejde med

En lækker opskrift med saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med kogte kartofler og en sauce med squash, champignoner og cremefine. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 200 grambrune champignon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Pil skrællen af løget og skyl squashen og champignonerne. Skær løget i små tern og squash og champignoner i kvarte.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits løg, squash og champignoner. Tilsæt cremefine og kulør og lad det simre. Smag til med salt og peber.

4. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en anden pande op med lidt olivenolie og steg de svøbte kyllingefileter ved middel varme til de er gyldne på hver side.

5. Server de svøbte kyllingestykker med kogte kartofler og den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre