Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker opskrift med saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med kogte kartofler og en sauce med squash, champignoner og cremefine. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkløg
- 1 stksquash
- 200 grambrune champignon
- 2.5 dlcremefine 15%
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- olivenolie
- sovsekulør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Pil skrællen af løget og skyl squashen og champignonerne. Skær løget i små tern og squash og champignoner i kvarte.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits løg, squash og champignoner. Tilsæt cremefine og kulør og lad det simre. Smag til med salt og peber.4
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en anden pande op med lidt olivenolie og steg de svøbte kyllingefileter ved middel varme til de er gyldne på hver side.5
Server de svøbte kyllingestykker med kogte kartofler og den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.