Kylling i svøb med pasta og ratatouille

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med fuldkornspasta og en nem ratatouilleblanding. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouilleblandingen i ca. 10 min. Tilsæt hakkede tomater og lad sovsen koge ind. Smag til med salt og peber.

3. Imens sovsen simrer: Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

4. Vend pastaerne sammen med ratatouillen og server sammen med de saftige kyllingefileter i svøb. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano omkring kyllingefileterne. Ekstra smag: Top med revet parmesan og frisk basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre