Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med fuldkornspasta og en nem ratatouilleblanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornspasta
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand.2
Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouilleblandingen i ca. 10 min. Tilsæt hakkede tomater og lad sovsen koge ind. Smag til med salt og peber.3
Imens sovsen simrer: Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.4
Vend pastaerne sammen med ratatouillen og server sammen med de saftige kyllingefileter i svøb. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano omkring kyllingefileterne.
Ekstra smag: Top med revet parmesan og frisk basilikum.