Kylling i svøb og kartoffelsalat med asparges, jordbær og feta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramsmå kartofler
  • 250 gramgrønne asparges
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 250 gramjordbær
  • 0.5 stkagurk
  • 25 grampinjekerner
  • 75 gramfeldsalat
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb og kartoffelsalat med asparges, jordbær og feta

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med en lækker kartoffelsalat med asparges, jordbær, agurk, feta og ristede pinjekerner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramsmå kartofler
  • 250 gramgrønne asparges
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 250 gramjordbær
  • 0.5 stkagurk
  • 25 grampinjekerner
  • 75 gramfeldsalat
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Lad aspargesene koge med kartoflerne det sidste minut.

2. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

3. Skyl jordbærrene, skær blomsten af og skær jordbærrene i kvarte. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.

4. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.

5. Skyl salaten og vend salat, jordbær, kartofler, asparges, salatost, lidt olivenolie, salt og peber sammen og top med ristede pinjekerner.

6. Server kyllingestykkerne i svøb med den smagfulde kartoffelsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene og skylle jordbærrene.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre