Kylling med gratineret tomat og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stktomater
  • 400 gramkyllingefilet
  • 75 gramsalatost i tern
  • 0.5 spsktørret estragon eller oregano
  • 4 stkmajskolber
  • 16 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  træspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling med gratineret tomat og salatost

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Hos Mambeno hylder vi hurtig og simpel aftensmad - så kan vi nemlig bruge tiden sammen med ungerne i stedet! Denne ret er mega nem at lave og smager super godt. Kylling med gratineret salatost og tomat på toppen - og majskolber med koldt smør som tilbehør. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stktomater
  • 400 gramkyllingefilet
  • 75 gramsalatost i tern
  • 0.5 spsktørret estragon eller oregano
  • 4 stkmajskolber
  • 16 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  træspyd

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Vask tomaterne og skær dem i skiver.

2. Læg kyllingefileterne i et ovnfastfad med en smule vand i bunden. Krydr med salt og peber. Læg tomatskiverne ovenpå fileterne og top med smuldret salatost og tørret estragon eller oregano. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved kyllingen.

3. Bag kyllingefileterne i ovnen i ca. 30 min., eller til de er gennemstegte. Er vejret til det, kan du også sagtens stege dem på grillen. Brug blot en alubakke og steg ved indirekte varme med låg på.

4. Fjern imens blade og de der mega irriterende hår fra majskolberne. Del hver kolbe i to og kog dem i rigeligt med saltet vand i ca. 10 minutter, eller pensl dem med olie og giv dem en tur på grillen.

5. Vask cherrytomaterne og skyl agurken. Skær agurken i stave eller sæt begge dele på små spyd som tilbehør. Server kyllingefileterne med de varme majskolber, grøntsager og en klat kold smør.

6. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre