Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Hurtig wok med kyllingestykker, gulerødder og østersauce, som vi serverer med fuldkornsnudler og cashewnødder på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 500 grammini gulerødder
- 1 dløsterssauce
- 2 dlvand
- fuldkornsnudler
- 50 gramcashewnødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.2
Steg kyllingen i olie i en wok eller dyb pande, til stykkerne er gennemstegte og har taget farve. Tilsæt gulerødder, østersauce og vand. Smag til med salt og peber. Du kan også tilsætte lidt hvidløg, hvis du har det på lager.3
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Vend dem evt. med lidt olie for at undgå, at de klumper sammen.4
Server nudlerne med kyllingeblandingen og cashewnødder på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.