Kyllingedippers med små hasselback kartofler og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 550 gramkyllingedippers
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkpære
  • 70 gramsalatmix
  • 90 gramolivenmix
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingedippers med små hasselback kartofler og salat

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Lækker aftensmad til de dage, hvor det skal være ekstra nemt: Sprøde kyllingedippers med sød dressing, som vi serverer med små hasselback kartofler og pæresalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 550 gramkyllingedippers
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkpære
  • 70 gramsalatmix
  • 90 gramolivenmix
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skrub kartoflerne. Skær små riller ned i kartoflerne uden at skære helt igennem. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber over. Bag dem til de er gyldne - det tager ca. 30 min.

2. Læg kyllingedippers på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter og hæld den medfølgende sauce i en skål.

3. Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op og hæld herefter vandet fra. Skyl pærerne og skær dem i tern. Skyl salaten. Bland salaten sammen med pære, ærter, oliven og dressing efter eget valg.

4. Server kyllingedippers med hasselback kartofler, sauce og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pære i tern og skære riller i kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre