Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb med en lækker couscoussalat med mango og hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 30 gramsalatmix
- 1 stkagurk
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkmango
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken. Kom herefter couscous i en skål, vend det i lidt olivenolie og lad det køle af.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.3
Skyl salaten, agurken og cherrytomaterne. Skær agurken og mangoen i den ønskede størrelse og halver tomaterne. Vend couscous, salat, agurk, mango, tomater, salt og peber sammen.4
Rør creme fraiche og presset hvidløg sammen i en skål.5
Server de saftige kyllingefileter i svøb med couscoussalat og hvidløgsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano rundt om kyllingen - husk at vaske fingrene grundigt. De kan også skylle agurken og tomaterne.