Kyllingefilet i svøb med couscoussalat, mango og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 30 gramsalatmix
  • 1 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkmango
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter i serranosvøb med en lækker couscoussalat med mango og hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscous efter anvisningen på pakken. Kom herefter couscous i en skål, vend det i lidt olivenolie og lad det køle af.

2. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

3. Skyl salaten, agurken og cherrytomaterne. Skær agurken og mangoen i den ønskede størrelse og halver tomaterne. Vend couscous, salat, agurk, mango, tomater, salt og peber sammen.

4. Rør creme fraiche og presset hvidløg sammen i en skål.

5. Server de saftige kyllingefileter i svøb med couscoussalat og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano rundt om kyllingen - husk at vaske fingrene grundigt. De kan også skylle agurken og tomaterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre