Kyllingefilet med ovnbagte kartofler, peberfrugter og oliven. Hertil aioli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 0.25 pottefrisk timian
  • 450 gramkyllingefilet
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og nem ret med saftige kylligefileter og kartofler, peberfrugter, rødløg og oliven vendt med frisk timian. Bagt i ovnen og serveret med en færdiglavet aioli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skyl peberfrugterne. Pil skrællen af rødløget. Skær kartofler, peberfrugter og rødløg i mundrette bidder og vend sammen med oliven, timian, olivenolie, salt og peber.

3. Fordel det hele i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det hele i ovnen i ca. 25-30 min.

4. Halver kyllingefileterne og varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingefileterne på begge sider og krydr med salt og peber.

5. Server de saftige kyllingefileter med ovnbagte kartofler, peberfrugter og oliven med aioli som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i mundrette bidder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre