Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Nemme kyllingefileter rullet i sprød serranoskinke og serveret med en lækker spidskålsalat og couscous. Hurtig og let aftensmad til hele familien. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramparma- eller serranoskinke
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkpære
- 70 gramfærdig salatmix
- 50 gramvalnødder
- eddike
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i halve og rul en skive lufttørret skinke rundt om alle stykkerne. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne til de er sprøde og smukt gyldne.3
Snit spidskålet fint, skyl pærerne og skær dem i mundrette størrelser og skyl salaten. Vend couscous, spidskål, pærestykker og salat sammen. Smag til med olivenolie, eddike, salt og peber.4
Rist valnøddekerne på en tør pande, hak dem groft og vend dem i salaten.5
Server de smagfulde kyllingefileter med grov pæresalat og dressing efter eget valg. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn rulle kyllingefileterne i skinke - husk god køkkenhygiejne!