Kyllingefilet rullet i lufttørret skinke - med pæresalat og couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramparma- eller serranoskinke
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkpære
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 50 gramvalnødder
  •  eddike
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingefilet rullet i lufttørret skinke - med pæresalat og couscous

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Nemme kyllingefileter rullet i sprød serranoskinke og serveret med en lækker spidskålsalat og couscous. Hurtig og let aftensmad til hele familien. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramparma- eller serranoskinke
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkpære
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 50 gramvalnødder
  •  eddike
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i halve og rul en skive lufttørret skinke rundt om alle stykkerne. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne til de er sprøde og smukt gyldne.

3. Snit spidskålet fint, skyl pærerne og skær dem i mundrette størrelser og skyl salaten. Vend couscous, spidskål, pærestykker og salat sammen. Smag til med olivenolie, eddike, salt og peber.

4. Rist valnøddekerne på en tør pande, hak dem groft og vend dem i salaten.

5. Server de smagfulde kyllingefileter med grov pæresalat og dressing efter eget valg. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn rulle kyllingefileterne i skinke - husk god køkkenhygiejne!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre