Kyllingefilet vendt i all-bran med rodfrugtfritter, sprød salat og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 100 gramsalatost i tern
  • 6 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling vendt i all-bran flakes smager skønt og giver nogle lækre sprøde kyllingestykker, som ungerne er vilde med. Her serverer vi kyllingestykkerne med rodfrugtfritter, sprød salat og hjemmerørt aioli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie.

2. Kom all-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland all-bran sammen med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

3. Vend først kyllingeinderfileterne i æg og derefter all-bran, så det er godt fordelt på alle sider. Du kan evt. dele fileterne i to, hvis du synes, det passer bedre i størrelsen.

4. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg kyllingestykkerne til de har en gylden farve på begge sider.

5. Skyl salat og peberfrugt og skær peberfrugten i ønskede størrelser. Vend sammen med salatost, olivenolie, salt og peber.

6. Rør mayonnaisen sammen med presset hvidløg.

7. Server de sprøde kyllingestykker med rodfrugtfritter, sprød salat og aioli. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingefileterne i æg og all-bran.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre