Kyllingegryde med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 400 gramitaliensk frossen grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super simpel gryderet med kyllingefilet, italienskinspireret grøntsagsblanding fra frost, hakkede tomater og fuldkornsris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagsblandingen og lad den stege i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad det hele simre under låg til risene er færdigkogte.

4. Server kyllingegryden med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre