Kyllingelår med pastasalat og tortillas

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! Nem og lækker aftensmad med kyllingelår og pastasalat med agurk, tomat, løse majs og feta. Servér herligheden med tortillachips og dressing som tilbehør. Hvis du har tid i køkkenet, kan du trykke på kokkehuen og lave tortillachips og dressing selv. Det er super nemt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber eller drys med lidt allroundkrydderi eller lignende, hvis du har det på lager.

2. Hæld ca. 1 cm vand i bunden af fadet og steg lårene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gennemstegte helt ind til benene.

3. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

4. Skyl og skær agurk og tomat i tern. Bland det hele sammen med skyllet salat, løse majs, pasta, feta og skyllet og finthakket persille.

5. Servér lårene med pastasalat, tortillachips og dressing.

6. Velbekomme!

Tip

Får børnene madpakker med, så gem et lår eller to - eller steg et par ekstra. Det er altid et hit!

Du kan vikle lidt staniol omkring kyllingelårene, så ungerne nemt kan spise med fingrene.

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk og tomater i tern. Hvis du laver tortillachipsene selv, så lad dem klippe tortillawraps i mindre stykker.

 
Se vores sikre køkkenknive til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre