Kyllingelår med bådkartofler, sauce og grønne bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grambarbeque kyllingelår
  • 1000 gramkartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 410 gramfærdiglavet brun sauce
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en rigtig weekendklassiker med kyllingelår, bådkartofler, sauce og kogte grønne bønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er gennemstegte hele vejen igennem. Bruger du frosne lår så vær opmærksom på længere stegetid.

3. Skrub eller skræl kartoflerne. Skær kartoflerne i både og læg dem på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og evt. lidt krydderier. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er smukt gyldne og sprøde.

4. Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Lun saucen som anvist på emballagen.

5. Server kyllingelårene med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartoflerne. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre