Kyllingelår med kartofler og brun sovs. Hertil abrikossalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 600 gramkartofler
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 5 stkfriske abrikoser
  • 25 grampinjekerner
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  sovsekulør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med kartofler og brun sovs. Hertil abrikossalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige kyllingelår med kogte kartofler og brun sovs. Serveret med en lækker abrikossalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 600 gramkartofler
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 5 stkfriske abrikoser
  • 25 grampinjekerner
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  sovsekulør

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

4. Skyl icebergsalat, agurk, rød peberfrugt og abrikoser. Flæk abrikoserne og fjerne stenene. Skær det hele ud efter eget ønske. Rist pinjekernerne på en tør pande.

5. Vend icebergsalat, agurk, rød peberfrugt og abrikos sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber. Drys med ristede pinjekerner på toppen.

6. Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt bouillon og sovsekulør. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.

7. Server de saftige kyllingelår med kartofler, brun sovs og abrikossalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage sovsen til.

Ekstra smag: Server husets yndlingsdressing til salaten eller rør en hurtig dressing af lidt olivenolie, eddike, salt, peber og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre