Kyllingelår med ovnkartofler, peberfrugt og squash. Hertil tzatziki.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 650 gramkartofler
  • 3 stksnackpeber
  • 1 stksquash
  • 2 stkrødløg
  • 100 gramgrønne oliven
  • 0.5 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med ovnkartofler, peberfrugt og squash. Hertil tzatziki.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En nem og lækker ret med saftige kyllingelår og kartofler, peberfrugt, squash, rødløg og oliven. Bagt i ovnen og serveret med hjemmelavet tzatziki. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 650 gramkartofler
  • 3 stksnackpeber
  • 1 stksquash
  • 2 stkrødløg
  • 100 gramgrønne oliven
  • 0.5 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ca. 30 min.

3. Skyl og skrub kartoflerne og skyl snackpeber og squash. Pil skrællen af rødløgene. Skær det hele i mundrette bidder og vend sammen med oliven, olivenolie, salt og peber.

4. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir. Skru ovnen ned på 210 grader varmluft og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.

5. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Rør agurk, presset hvidløg og creme fraiche sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

6. Server kyllingelårene med ovnbagte kartofler, peberfrugt, squash og oliven med tzatziki som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne og skylle de øvrige grøntsager.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre