Kyllingelår med pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkkyllingeoverlår
  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 50 gramgræskar- eller solsikkekerner
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 1 kuglemozzarella
  • 150 gramrød pesto
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker omgang klassisk aftensmad med saftige kyllingelår, som vi serverer med pastasalat med tomater, agurk, asparges, mozzarella og pesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber eller drys med lidt allroundkrydderi eller lignende, hvis du har det på lager. Steg lårene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gennemstegte helt ind til benene.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

3. Rist græskar- eller solsikkekerner på en tør pande og læg dem til afkøling på en tallerken.

4. Skyl og skær agurk, tomater og asparges i mundrette stykker. Riv eller skær mozzarellaen i mindre stykker. Bland det hele sammen med rød pesto, kerner og pasta. Smag til med lidt salt og peber.

5. Server de lækre kyllingelår med pastasalaten som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk, tomater og asparges i stykker. De kan også rive mozzarellaen i stykker.

Er der kyllingelår tilovers, så gem et par stykker til ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre