Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Sprøde kyllingelår serveret med ris, en fyldig karrysovs med masser af grøntsager og bagt blomkål. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramris
- 700 gramkyllingelår
- 1.5 spskkarry
- 400 gramfrosne suppeurter
- 2 dlvand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terninghønsebouillon
- 1 stkblomkål
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, madlavningsfløde og bouillon og lad sovsen simre i ca. 20 min.4
Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.5
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.6
Server de sprøde kyllingelår med dampende varme ris, fyldig karrysovs og bagt blomkål. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.