Kyllingelår med ris og fyldig karrysovs. Hertil bagt blomkål.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramris
  • 700 gramkyllingelår
  • 1.5 spskkarry
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stkblomkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med ris og fyldig karrysovs. Hertil bagt blomkål.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Sprøde kyllingelår serveret med ris, en fyldig karrysovs med masser af grøntsager og bagt blomkål. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramris
  • 700 gramkyllingelår
  • 1.5 spskkarry
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stkblomkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, madlavningsfløde og bouillon og lad sovsen simre i ca. 20 min.

4. Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

5. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

6. Server de sprøde kyllingelår med dampende varme ris, fyldig karrysovs og bagt blomkål. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre