Kyllingenuggets med sprøde kartofler, dressing og granatæblesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramfrosne halve kartofler
  • 750 gramkyllingenuggets
  • 50 grampinje- eller græskarkerner
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkgranatæble
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 1 fedhvidløg
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingenuggets med sprøde kartofler, dressing og granatæblesalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De fleste børn (og voksne!) er vilde med nuggets. Her serverer vi dem med sprøde kartofler, sennepsdressing og granatæblesalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramfrosne halve kartofler
  • 750 gramkyllingenuggets
  • 50 grampinje- eller græskarkerner
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkgranatæble
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 1 fedhvidløg
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg de frosne kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

3. Steg kyllingenuggets på begge sider i rigeligt olie på en pande til de er gyldne og sprøde.

4. Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskål i tynde strimler. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (..pas på tøjet)!

5. Bland spidskål med granatæbler, ristede kerner, revet citronskal, citronsaft, olie, salt og peber.

6. Bland creme fraiche med mayo efter smag, sennep og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

7. Server de sprøde nuggets med kartofler, salat, dressing og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse granatæblekernerne ud i en skål. De kan også smage saucen til.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre