Kyllingespyd med sommersalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 1/2 dåseananas i skiver- eller frisk ananas
  • 500 gramkyllingefilet
  •  salat efter eget valg
  • 10 stkradiser
  • 50 gramjordbær
  • 100 gramfriske ærter
  • 75 gramsalatost i tern
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  træspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med sommersalat

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Mad på spyd er bare sjovere at spise - særligt for ungerne! Her har vi lavet spydene med kylling, ananas, peberfrugter og rødløg og serveret dem med en hurtig og frisk salat. Spydene kan laves på grillen - eller i ovnen. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 1/2 dåseananas i skiver- eller frisk ananas
  • 500 gramkyllingefilet
  •  salat efter eget valg
  • 10 stkradiser
  • 50 gramjordbær
  • 100 gramfriske ærter
  • 75 gramsalatost i tern
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  træspyd

Fremgangsmåde

1. Tænd grillen, hvis vejret er til det, eller opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i mundrette bidder. Del løget i lameller og skær dem ud i samme størrelse som peberfrugten. Hæld vandet fra ananassen og skær dem ud i samme størrelse.

3. Skær kyllingekødet ud i samme størrelse som grøntsager og ananas og træk det hele på træspyd i den rækkefølge, du synes. Pensl spydene med olivenolie og krydr med salt og peber. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, efter du har rørt ved kyllingen.

4. Grill spydene over direkte varme eller giv dem ca. 20 minutter i ovnen, til kyllingen er gennemstegt. Husk at tjekke helt inde ved træspyddet.

5. Skyl imens salaten. Vask radiser og jordbær og skær dem i mundrette bidder. Bland sammen med bælgede ærter og salatost i tern. Har du løg og ananas tilovers, kan du også bruge det i salaten.

6. Server de saftige kyllingespyd med salaten.

7. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre