Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Mad på spyd er bare sjovere at spise - særligt for ungerne! Her har vi lavet spydene med kylling, ananas, peberfrugter og rødløg og serveret dem med en hurtig og frisk salat. Spydene kan laves på grillen - eller i ovnen. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 1/2 dåseananas i skiver- eller frisk ananas
- 500 gramkyllingefilet
- salat efter eget valg
- 10 stkradiser
- 50 gramjordbær
- 100 gramfriske ærter
- 75 gramsalatost i tern
- salt
- peber
- olivenolie
- træspyd
Fremgangsmåde
1
Tænd grillen, hvis vejret er til det, eller opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i mundrette bidder. Del løget i lameller og skær dem ud i samme størrelse som peberfrugten. Hæld vandet fra ananassen og skær dem ud i samme størrelse.3
Skær kyllingekødet ud i samme størrelse som grøntsager og ananas og træk det hele på træspyd i den rækkefølge, du synes. Pensl spydene med olivenolie og krydr med salt og peber. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, efter du har rørt ved kyllingen.4
Grill spydene over direkte varme eller giv dem ca. 20 minutter i ovnen, til kyllingen er gennemstegt. Husk at tjekke helt inde ved træspyddet.5
Skyl imens salaten. Vask radiser og jordbær og skær dem i mundrette bidder. Bland sammen med bælgede ærter og salatost i tern. Har du løg og ananas tilovers, kan du også bruge det i salaten.6
Server de saftige kyllingespyd med salaten.7
Velbekomme :o)