Kyllingespyd og bulgur vendt med stegte grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 1 stkaubergine
  • 250 gramchampignon
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingespyd serveret med en lækker bulgursalat med champignoner, aubergine, rødløg, hvidløg, paprika og oregano. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Vend kyllingestykkerne i lidt olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kyllingespydene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.

3. Skyl aubergin, rens og skyl champignoner og skær det hele i små tern. Pil skrællen af rødløg og hvidløg og hak det fint.

4. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt grøntsagerne og steg dem i ca. 5-10 min. Tilsæt oregano.

5. Vend bulguren sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

6. Server kyllingespyddene sammen med bulgur vendt med stegt grønt. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte kyllingestykkerne på spyd. Husk god køkkenhygiejne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre