Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre kyllingespyd serveret med ovnstegte kartofler og en nem sprød salat. Serveret med hjemmerørt purløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 450 gramkyllingefilet
- 0.5 spskkarry
- 0.5 stkagurk
- 1 bundtradiser
- 70 gramfærdig salatmix
- 150 gramblomkålsris
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 pottepurløg
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl kartoflerne, skær dem i både, vend dem i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skær kyllingefileterne i strimler, der passer på et spyd. Vend dem i olivenolie, karry, salt og peber. Sæt kyllingefileterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kyllingespydene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.4
Skyl agurken, radiserne og salaten. Skær agurken og radiserne i mundrette stykker og vend det hele sammen med blomkålsris, olivenolie, salt og peber.5
Skyl purløget, hak det fint og vend det sammen med creme fraiche, salt og peber.6
Server kyllingespydene sammen med ovnstegte kartofler, sprød salat og purløgsdressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte kyllingefileterne på spyd og lad dem røre dressingen sammen.