Kyllingespyd, ovnstegte kartofler og sprød salat. Hertil purløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkagurk
  • 1 bundtradiser
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 150 gramblomkålsris
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre kyllingespyd serveret med ovnstegte kartofler og en nem sprød salat. Serveret med hjemmerørt purløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl kartoflerne, skær dem i både, vend dem i olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skær kyllingefileterne i strimler, der passer på et spyd. Vend dem i olivenolie, karry, salt og peber. Sæt kyllingefileterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kyllingespydene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.

4. Skyl agurken, radiserne og salaten. Skær agurken og radiserne i mundrette stykker og vend det hele sammen med blomkålsris, olivenolie, salt og peber.

5. Skyl purløget, hak det fint og vend det sammen med creme fraiche, salt og peber.

6. Server kyllingespydene sammen med ovnstegte kartofler, sprød salat og purløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte kyllingefileterne på spyd og lad dem røre dressingen sammen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre