Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her serverer vi saftige kyllingespyd, pasta vendt med pesto og en lækker aspargessalat med cherrytomater, mozzarella og ristede pinjekerner. Hvis vejret tillader det kan du stege aspargesene og kyllingespyddene på grillen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 130 gramrød pesto
- 450 gramkyllingefilet
- 250 gramgrønne asparges
- 20 stkcherrytomater
- 125 grammozzarella
- 25 grampinjekerner
- grillspyd
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft eller fyr op under grillen.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken, sigt vandet fra og vend pastaerne med pestoen.3
Skær kyllingefileterne i mundrette strimler. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber.4
Sæt kyllingestrimlerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag spyddene i ovnen i ca. 15 minutter - eller læg dem på grillen. Vend dem gerne undervejs.5
Knæk bunden af aspargesene og skyld dem. Steg dem på en pande i lidt olivenolie eller på grillen i ca. 5 minutter og krydr med salt og peber.6
Skyl cherrytomaterne og halver dem. Skær mozzarellaen i mindre stykker eller riv den fra hinanden med hænderne.7
Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.8
Læg aspargesene på et fad og top med cherrytomater, ristede pinjekerner og mozzarellastykker.9
Server de saftige kyllingespyd sammen med pesto-pastaen og aspargessalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene og skylle cherrytomaterne.