Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
20 min
Glæd dig! Denne ret er virkelig lækker. Kyllingeinderfilet bagt i ovnen sammen med peberfrugter, sukkerærter og tomat - og drysset med ost på toppen. Vi serverer hele herligheden med frisk pasta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 spskpaprika
- 400 gramkyllingeinderfilet
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 spskkogt vand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 150 gramsukkerærter
- 1 spsktørret oregano eller timian
- 2 stktomater
- 100 gramrevet ost
- frisk pasta
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i mundrette bidder efter smag. Steg det hele i lidt olivenolie på en pande (som må komme i ovnen) sammen med lidt paprika. Tilsæt kyllingefileterne og lad dem stege med i et par minutter.3
Rør grøntsagsbouillon sammen med kogt vand og hæld det i panden sammen med madlavningsfløde, sukkerærter og oregano eller timian. Smag til med salt og peber.4
Skyl og skær tomater i skiver og fordel dem på toppen og drys halvdelen af osten over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter.5
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.6
Server den brandvarme bagte kylling med frisk pasta og lidt ekstra revet mozzarella, alm. ost eller parmesan på toppen.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også skære tomaterne i skiver.
Har du ikke en pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du fordele det hele i et ovnfast fad, inden du topper med tomat og ost.