Lækker crumble cake med rabarber, æble og creme fraiche

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæbler
  • 300 gramrabarber
  • 200 gramhvedemel
  • 100 gramsukker
  • 1 tskvaniljesukker
  • 100 gramsmør
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Lækker crumble cake med rabarber, æble og creme fraiche

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Når foråret melder sin ankomst, så titter rabarberne frem i haver og supermarkeder. Her har vi lavet en nem og lækker kage med rabarber og æble - toppet med en sprød og sød crumble og mandler på toppen, som vi serverer med creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæbler
  • 300 gramrabarber
  • 200 gramhvedemel
  • 100 gramsukker
  • 1 tskvaniljesukker
  • 100 gramsmør
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skyl æbler og rabarber. Fjern kernehusene og skær æbler og rabarber i mindre stykker.

3. Smuldr mel, sukker, vaniljesukker og smør sammen, så blandingen bliver som store brødkrummer.

4. Smør et ovnfast fad med olivenolie. Læg æbler og rabarber i bunden og fordel crumble-blandingen ovenpå. Hak mandlerne groft og fordel dem på toppen af kagen. Bag kagen i ovnen i 30-40 minutter.

5. Server kagen med en klat creme fraiche. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre