Lækker crumble cake med rabarber, æble og creme fraiche

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæbler
  • 300 gramrabarber
  • 200 gramhvedemel
  • 100 gramsukker
  • 1 tskvanillesukker
  • 100 gramsmør
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Når foråret melder sin ankomst, så titter rabarberne frem i haver og supermarkeder. Her har vi lavet en nem og lækker kage med rabarber og æble - toppet med en sprød og sød crumble og mandler på toppen, som vi serverer med creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skyl æbler og rabarber. Fjern kernehusene og skær æbler og rabarber i mindre stykker.

3. Smuldr mel, sukker, vanillesukker og smør sammen, så blandingen bliver som store brødkrummer.

4. Smør et ovnfast fad med olivenolie. Læg æbler og rabarber i bunden og fordel crumble-blandingen ovenpå. Hak mandlerne groft og fordel dem på toppen af kagen. Bag kagen i ovnen i 30-40 minutter.

5. Server kagen med en klat creme fraiche. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre