Lækker fisk i grøn kokoskarry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 250 gramchampignon
  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramhvid fisk
  • 2 tskgrøn karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 4 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en nem og lækker fiskeret der er god til knapt så fiskeelskende børn. Hvid fisk i en lækker sauce af grøn karry og kokosmælk. Smagt til med fiskesauce og limesaft.

Fremgangsmåde

1. Sæt risene til at koge efter anvisningen på pakken og begynd herefter at ordne grøntsagerne. Så er retten ninjahurtig at tilberede!

2. Rens og skyl peberfrugterne og skær dem i grove tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i halve. Skyl forårsløgene, fjern evt. de yderste blade og skær bunden af. Snit forårsløgene fint og gem den grønne top til pynt.

3. Skær fisken i mundrette bidder. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

4. Svits forårsløg og champignoner sammen med karrypastaen i lidt olivenolie i en wok eller dyb pande. Svits under omrøring et par minutter, så karrypastaen ikke brænder på. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillonterning og bring det hele til kogepunktet.

5. Tilsæt peberfrugter og fisk og lad det hele simre i et par minutter eller fem, til fisken er gennemstegt. Pas på ikke at give fisken for meget så den bliver tør.

6. Smag til med fiskesauce og limesaft og servér med dampende varme ris og grøn top fra forårsløgene til dem, der har lyst. Husk dog, at det er en fordel at evt. kyssere i familien begge vælger at indtage forårsløg - eller kollektivt undlader..!

7. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre