Lækre kebabsandwich med ovnkartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 100 gramfærdig salatblanding
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 8 skivegroft sandwichbrød
  • 2 dlfraiche 5%
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lækre kebabsandwich med ovnkartofler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De her sandwich med færdigstegt kebabkød smager virkelig godt! De er fyldt med kebabkød, hvidløgsdressing og grøntsager og serveres med sprøde kartofler stegt i ovnen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 100 gramfærdig salatblanding
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 8 skivegroft sandwichbrød
  • 2 dlfraiche 5%
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med lidt olie og bag dem i ca. 20-25 minutter.

3. Steg kebabkødet på en pande med olie som anvist på pakken.

4. Skyl salat, agurk og snackpeber og skær dem i skiver. Skræl løget og skær det i tynde ringe.

5. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det et par minutter i ovnen.

6. Bland en hurtig dressing med fraiche, mayo og presset hvidløg og smag til med salt og peber.

7. Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener. Lad nu familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich og server ovnkartoflerne som tilbehør med ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære snackpeber og agurk i skiver. De kan også blande mayo med fraiche og hvidløg.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre