Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
De her kokoskugler med chokolade er virkelig gode - og smager lidt som en klassisk Bounty-bar. De er super nemme at lave og lækre som snacks i madpakken eller til dalende blodsukker i ulvetimen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramkokosmel
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskvaniljesukker
- 100 grammørk chokolade
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Undlad at ryste kokosmælken før, du åbner den. Du skal bruge den tykke kokoscreme!2
Bland kokosmel sammen med det øverste lag af kokosmælken - den tykke og hvide del. Det svarer ca. til halvdelen af dåsen, og du skal ikke bruge selve væsken til denne opskrift. Tilsæt vaniljesukker og rør godt.3
Smelt chokoladen i enten mikroovnen eller i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, blandet du den sammen med kokosblandingen.4
Form små kugler af kokosmassen og læg dem på en stykke bagepapir. Lad dem sætte sig i køleskabet i et par timer.5
Så må der guffes - I kan godt begynde at glæder jer. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre det hele sammen - og selvfølgelig hjælpe med at forme kokoskuglerne. Og, nå ja - smage!