Lækre og nemme chokoladekokos

Ingredienser

( 40 styks )

  • 250 gramkokosmel
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spskvanillesukker
  • 100 grammørk chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her kokoskugler med chokolade er virkelig gode - og smager lidt som en klassisk Bounty-bar. De er super nemme at lave og lækre som snacks i madpakken eller til dalende blodsukker i ulvetimen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Undlad at ryste kokosmælken før, du åbner den. Du skal bruge den tykke kokoscreme!

2. Bland kokosmel sammen med det øverste lag af kokosmælken - den tykke og hvide del. Det svarer ca. til halvdelen af dåsen, og du skal ikke bruge selve væsken til denne opskrift. Tilsæt vanillesukker og rør godt.

3. Smelt chokoladen i enten mikroovnen eller i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, blandet du den sammen med kokosblandingen.

4. Form små kugler af kokosmassen og læg dem på en stykke bagepapir. Lad dem sætte sig i køleskabet i et par timer.

5. Så må der guffes - I kan godt begynde at glæder jer. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre det hele sammen - og selvfølgelig hjælpe med at forme kokoskuglerne. Og, nå ja - smage!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre