Laks med couscoussalat og citrondressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 450 gramlaksefileter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Laks med couscoussalat og citrondressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En simpel couscoussalat med agurk, peberfrugt, majs og rødløg serveret med laksefileter og en hurtig dressing af creme fraiche, citron og purløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 450 gramlaksefileter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered couscousen efter anvisningen på posen og lad den køle af.

2. Skyl purløget og hak det fint. Rør creme fraichen sammen med purløg og skyllet citronskal og smag til med citronsaft, salt og peber.

3. Pil skrællen af rødløget, skyl peberfrugt og agurk og skær det hele i små tern. Dræn majsene for væde.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg laksefileterne på skindsiden. Krydr med salt og peber. Når laksen begynder at blive gyldenbrun på stegesiden, slukker du for blusset, vender laksen og lader den stege færdig på eftervarmen.

5. Vend couscousen sammen med grøntsagerne, en god sjat olivenolie, salt og peber.

6. Server couscoussalaten med laksefilet og citrondressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre