Laksebøffer med grøn kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 400 gramfrosne ærter
  • 0.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 dlolivenolie
  • 4 stkfrosne laksefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en skøn sommerret med laksebøffer og kartoffelsalat med asparges, der er vendt med en simpel ærtepuré. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem herefter i letsaltet vand.

2. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og skær dem i mindre stykker. Kog aspargesene sammen med kartoflerne de sidste 3 min., så sparer du på strømmen. Overhæld herefter kartofler og asparges med koldt vand.

3. Kog ærterne efter anvisningen på posen og hæld vandet fra.

4. Blend ærter, cremefine og olivenolie med en stavblender og smag til med salt og peber.

5. Varm en pande med olivenolie og steg laksebøfferne efter anvisningen på pakken.

6. Imens laksebøfferne steger: Vend ærtepuréen sammen med kartofler og asparges.

7. Server laksebøfferne sammen med den lækre grønne kartoffelsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene. Ekstra smag: Top med friskpresset citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre