Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Denne opskrift er beregnet til, at du bruger resterne fra vores lækre lasagne med camoufleret blomkål. Her er den serveret på dag to med en lækker appelsinsalat. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- lasagne med camoufleret blomkål
- 4 stkappelsin
- 50 gramvalnødder- eller andre nødder
- 50 gramsalatost i tern
- balsamicoeddike
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm lasagnen i ovn eller mikroovn. Skær top og bund af appelsinerne, så du lige når ind til frugtkødet. Stil nu appelsinen på den flade side på et spækbræt og skær skrællen af ved at skære oppefra og ned. Vend til sidst appelsinen om, så den står på den anden flade side, og skær resten af skrællen af.2
Skær appelsinerne i skiver og fjern kernerne. Læg skiverne taglagt på hver tallerken eller et fad og drys med hakkede valnødder, smuldret salatost og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Dryp med lidt balsamicoeddike til sidst. Server appelsinsalaten sammen med den lune lasagne og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.3
Velbekomme :o)