Lasagne med appelsinsalat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne opskrift er beregnet til, at du bruger resterne fra vores lækre lasagne med camoufleret blomkål. Her er den serveret på dag to med en lækker appelsinsalat. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm lasagnen i ovn eller mikroovn. Skær top og bund af appelsinerne, så du lige når ind til frugtkødet. Stil nu appelsinen på den flade side på et spækbræt og skær skrællen af ved at skære oppefra og ned. Vend til sidst appelsinen om, så den står på den anden flade side, og skær resten af skrællen af.

2. Skær appelsinerne i skiver og fjern kernerne. Læg skiverne taglagt på hver tallerken eller et fad og drys med hakkede valnødder, smuldret feta og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Dryp med lidt balsamicoeddike til sidst. Server appelsinsalaten sammen med den lune lasagne og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre