Lasagne-ruller med skinke og pikantost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 285 gramøkologisk pizzasauce
  • 0.5 dlvand
  • 250 gramfriske lasagneplader
  • 125 grampikantost
  • 280 gramkogt skinke
  • 3 dlmornaysauce
  • 100 gramrevet ost
  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 stkblomkål
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lidt anderledes men mega lækker udgave af den klassiske lasagne! Vi bruger friske lasagneplader og ruller dem sammen med pikantost og skinke og bager dem med pizzasauce, mornaysauce og revet ost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hæld pizzasaucen i et ildfast fad. Hæld herefter vand i sauceglasset, skru låget på, ryst det godt og hæld vandet i fadet - så får du brugt al saucen.

3. Smør et lag pikantost på hver lasagneplade og læg skinke oven på. Det passer med, at der ca. kan være 1,5 stykke skinke på hver lasagneplade. Rul lasagnepladen fast sammen som en roulade og læg dem ovenpå pizzasaucen. Overhæld med mornaysauce og top med ost. Bag retten i ovnen i ca. 20 minutter.

4. Skyl snackpeberne og skær dem i stave til gnavergrønt. Skyl blomkålet og bræk det i buketter.

5. Server lasagne-rouladerne med gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at brække blomkålen buketter og skære peberfrugt i stave.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre